Безкаркасні меблі набули популярності завдяки практичності, легкості, сучасному дизайну, комфорту і невисокій ціні. Перевагою даного виду меблів є її здатність набувати форму тіла людини, забезпечуючи йому тим самим природне положення хребта, що добре для здоров'я. Безкаркасні вироби мають невелику вагу. Їх легко переміщати з місця на місце, і транспортувати. До того ж, спеціальна оббивка дозволяє їх сміливо використовувати на просторах під відкритим небом, як на приватних територіях, так і в громадських місцях, так як вони легко чистяться.

Цей вид меблів є відмінним варіантом у використанні в сучасних кафе під відкритим небом, добре підходить для пікніків у парку і на галявині, створює комфорт на терасі, біля басейну, а також підійде для офісу та школи. Завдяки своїм оригінальним формам моделі меблів без каркаса впишуться в будь-який дизайн.

Безкаркасні меблі для вулиці буває, в основному, наступних видів:

крісло мішок

• кресло-груша

безкаркасний диван

• пуфік

Завдяки повній відсутності будь-яких твердих елементів безкаркасні меблі можуть приймати комфортну форму для людини. Дуже зручно, що на кріслах-мішках можна розташовуватися в різних положеннях. Це робить даний різновид меблів все більш поширеним на пляжах, і в зонах відпочинку. Останнім часом все більшої популярності набувають безкаркасні дивани для вулиці. Вони набагато дешевше і зручніше диванів з дерев'яним каркасом, а також плетених меблів.

 

Безкаркасний диван для вулиці Evans outdoor

 

Крісло мішок для вулиці Atlantic

 

Як вибрати крісло-мішок або безкаркасний диван для вулиці

 

При виборі пуфів і диванів для вулиці варто звернути увагу на наступні властивості тканини:

 

• Тканина для вулиці обов'язково повинна бути водовідштовхувальним, високоміцної, стійкої до вигоряння і стирання

• Важливо, щоб чохол безкаркасних меблів для вулиці був подвійним, це необхідно, щоб в разі забруднення можна було б його почистити або попрати. Можливість знімати чохли спрощує догляд за ними, а також дозволяє змінювати зовнішній вигляд меблів, використовуючи інший чохол

 

Не варто шукати аналоги за кордоном і переплачувати. З доставкою з-за кордону можуть виникнути складності, до того ж, при необхідності повернути або відремонтувати товар, вам доведеться витратити досить багато часу.

 

Українські виробники гарантують хороші якість і широкий вибір асортименту: безкаркасні меблі для кафе, дачі, будинків. Доставка безкаркасних меблів в Україні здійснюється популярними транспортними службами за кілька днів і гарантує високу якість і безпеку товару, а також при перевезенні заощадить величезну кількість часу, оплатити і отримати товар ви зможете, не виходячи з дому.

 

Компанія Starski пропонує широкий асортимент якісної безкаркасних меблів з різноманітними моделями і різними дизайнами. Наша компанія надасть вам хороші якість, приємну ціну і стильний вигляд меблів. На всю продукцію надається гарантія від виробника.