Безкаркасні меблі всіх видів зараз заслужено перебувають на піку популярності завдяки унікальним особливостям і презентабельному зовнішньому вигляду. Переваг у безкаркасних виробів не злічити і до найпоширеніших варто віднести:

  • экологичность;
  • долговечность;
  • эстетичность;
  • безопасность эксплуатации.

Завдяки властивостям меблевих виробів, їх все частіше можна зустріти не тільки в будинках, але і в офісах, на виставках і багатьох інших заходах. Кожен виріб відрізняється своїми індивідуальними плюсами, наприклад, жінкам припали до душі м'які і затишні пуфи. Гарний пуф з кульками всередині ідеально прикрасить будь-який інтер'єр і буде доречний біля невеликого туалетного столика.

Варто відзначити, що пуфи з наповнювачем з гранул спіненого полістиролу є сертифіковану, екологічну і абсолютно пожежобезпечну і безпечну продукцію для дітей і дорослих. Крім цього, пінополістирол часто використовують при виготовленні дитячих іграшок, що служить додатковим підтвердженням високої якості матеріалу.

І навіть якщо через деякий час (яке безпосередньо залежить від використання меблів і приблизно може становити від півроку до декількох років) виріб захочеться донабіть, компанія Starski зазначає, що гранули завжди можна досипати. Свого роду, мішок з кульками всередині - це універсальний предмет меблів, який навіть через тривалий час експлуатації не втратить свій зовнішній вигляд. Гранули завжди можна буде додати, а зовнішній чохол поміняти на будь-який інший, виконаний з текстилю, шкіри або іншого матеріалу на вибір покупця.

ГАРНИЙ МЕШОК З КУЛЬКАМИ ВСЕРЕДИНІ: ВЕСЕЛО, стильно і КОМФОРТНО!

Невеликий пуф або затишне крісло-мішок просто обволакують людину з дивовижною ніжністю, не дозволяючи таким чином тілу опускатися до холодної і твердої підлоги. Але і в даному випадку все буде залежати від кількості наповнювача: чим більше будуть кульок, тим менше текучим покупець отримає відчуття при посадці, а також відпочинку на своєму бін-беге. А якщо вам складно спочатку зробити вибір на користь того чи іншого виробу зв'яжіться з менеджерами компанії Starski, які будуть консультувати щодо всіх питань. Фахівці нададуть грамотну інформаційну підтримку і допоможуть при виборі вироби саме для вашого будинку або офісу. Крім цього, в асортименті компанії можна знайти тільки актуальні і трендові позиції на сучасному меблевому ринку. Тому купуючи на сайті Starski, кожен покупець може бути впевнений, що стане володарем не тільки високоякісної, але і ультра стильних меблів. Вона ідеально впишеться в будь-який інтер'єр або стиль і вдало підкреслить будь-яку дизайнерську задумку. До того ж невелике і затишне пуф завжди буде доречний в дитячій і подарує море радості малюкам і спокій їхнім батькам!